Henning_Louis Nielsen

KompletSyn tjek afslørede grøn stær i tide

Henning Hansen havde ingen anelse om, at noget var galt, da han tilfældigt en dag var hos Louis Nielsen med sin kone og spontant besluttede sig for at få tjekket synet, når han alligevel var der.

Chefoptiker Thomas Aarø gav ham Louis Nielsens nye KompletSyn tjek, og målingen af trykket i Henning Hansens øjne var så højt, at Thomas Aarø efter en samlet vurdering opfordrede ham til straks at søge øjenlæge. Det gjorde han, og mindre end to timer senere kom han i behandling for grøn stær.

– Det kom fuldstændig bag på mig, at noget var galt. Faktisk havde jeg ligefrem ignoreret et par henvendelser fra Louis Nielsen om, at det var tid til et rutinemæssigt tjek af synet, for jeg følte jo selv, at alt var i orden, fortæller Henning Hansen, der er taknemmelig for, at hans øjensygdom blev opdaget i tide, så de varige skader blev begrænset mest muligt.

Fakta om Louis Nielsens KompletSyn

  • Louis Nielsen har som den første optikerkæde i Danmark indført et syns- og sunhedstjek, KompletSyn
  • KompletSyn omfatter bl.a. at der tages foto af nethinden i øjet, ligesom alle over 40 år får målt trykket i øjet
  • Syns- og sundhedstjekket kan medvirke til at opdage sygdomme som grøn stær, øjenforkalkning (AMD), diabetes og forhøjet blodtryk
  • Louis Nielsens optikere stiller ingen diagnose. Dette er udelukkende øjenlægernes opgave, men optikeren rådgiver kunden ud fra undersøgelser og observationer